Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo
Een stijlvol congres- en evenementenlocatie. De voormalige kapel is onderdeel van het rijksmonument St.Willibrordus. De cultuurkoepel is geschikt voor het houden van symposia, presentaties en beurzen. 

De cultuurkoepel Heiloo, het aangrenzende cultureel centrum de Strandwal en het Willibrordus Business Centrum staan op het landgoed Willibrordus. Er zijn 8 ruimten beschikbaar met een capaciteit van 8 tot 450 personen

Cultuurkoepel Heiloo met zijn prachtige glas in loodramen is ook een unieke trouwlocatie waar ceremonie, receptie, het diner en het avondfeest onder het koperen dak van de  romantische koepel
kunnen plaatsvinden. De locatie staat garant voor een bijzondere beleving.

Bereikbaarheid

Cultuurkoepel Heiloo is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf station Heiloo is het een prettige wandeling van slechts 8 minuten. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Volop gratis parkeergelegenheid direct voor de entree. Bij grote evenementen bieden wij parkeerbegeleiding.

Vanuit Amsterdam bent u binnen 30 minuten op landgoed Willibrordus. 

Catering                

Ons eigen culinaire team vertaalt uw wensen op het gebied van food & beverage in concrete voorstellen. Het is echter ook mogelijk uw eigen cateraar voor te dragen.