huwelijksfeest organiseren

Tips & tricks voor een geslaagd huwelijksfeest

Klinkt wellicht wat gek, maar je huwelijksfeest het begint bij degene die je gaat uitnodigen. Zonder gasten geen evenement, dus maak een lijst en bedenk wie je voor wat gaat uitnodigen. Op basis van de aantallen die je overhoud weet je naar welke locatie je kunt gaan zoeken voor receptie, lunch/diner of huwelijksfeest. 

Tip! Op de site www.dnls.nl vindt je zorgvuldig geselecteerde huwelijksfeest locaties in heel Nederland. Het verschil met andere locatie sites is dat er echt originele trouwlocaties te ontdekken zijn.

Zoek een locatie die geschikt is voor het aantal verwachtte gasten. Een te grote locatie is dodelijk voor de sfeer. Bekijk naast bereikbaarheid, parkeren en ligging ook de basis infrastructuur als wc's, keukenfaciliteiten, uitstraling en sfeer. Denk je eraan om het evenement in de tuin te organiseren? Baken dan een gedeelte af voor je gasten. Ook hier geldt dat niets zo sfeerbedervend is als te weinig mensen in een te grote omgeving. Zorg voor een overkapping, ook al is de weersvoorspelling nog zo goed. Een dak of doek voelt warm en sfeervol aan.
 

Maak een lijst met wensen en ideeën. Vraag het organisatiebureau of de locatie om deze ideeën mee te nemen in hun voorstel en bedenk dat een kritisch en veeleisende klant niet alleen de beste prijs krijgt, maar ook het beste en origineelste huwelijksfeest.
 

Bij het invullen van entertainment bijvoorbeeld een DJ of partyband adviseren we jullie om vooral zelf te gaan kijken. Niets zo gênant als de artiest niet waarmaakt wat er beloofd was. Muziek bepaald voor een groot deel de sfeer en is dus belangrijk. Je krijgt bij succes alle lof, maar omgekeerd ook alle kritiek.
 

Je huwelijksfeest kan nog zo leuk zijn, als het bier of de wijn warm is (of te weinig) of het eten niet lekker, dan zijn de rapen gaar. Proefeten is het antwoord en is nog leuk en gezellig ook.

 

Wij zijn er natuurlijk altijd om je te voorzien van raad en daad en om alle organisatorische rompslomp uit handen te nemen. Ieder z'n vak, toch? Bel ons maar voor een inspirerend gesprek 020-6693819