Actiemarketing volgens Marie

Actiemarketing is een marketingtechniek gericht is op het beïnvloeden van korte termijn gedrag met als doel het behalen van korte termijn resultaten.
 

Marie Aubain is gespecialiseerd in event actiemarketing. Projecten die worden geïnitieerd als evenement om je doelgroep te bereiken. Soms als een massale groepsbeleving, maar ook in een 1 op 1 beleving.
 

De boodschap gericht overbrengen is als in een elevator pitch. De kunst is dan ook om betrokkenheid te bewerkstelligen, want alleen dan blijft het hangen.

Projecten als de heropening van de Utrechtse straat in Amsterdam, het promoten van het Magna Plaza gebouw, het informeren van stadsgenoten over het Noord Zuid lijn of het initiëren van obesitas projecten voor de overheid zijn alle voorbeelden van evenementen actiemarketing.

Uiteraard is Marie ook betrokken voor de meer reguliere vormen van event actiemarketing. Denk hierbij aan guerilla marketing, buzz marketing of sampling van producten. Regulier betekend echter niet standaard! Want ook hier is de beleving van doorslaggevend belang voor het uiteindelijk succes van de campagne. 

 

Marie Aubain Events onderscheid zich in event actiemarketing omdat het naast het initiëren van originele invullingen zich richt op de meetbaarheid van de behaalde resultaten. Tevens is zij erop gefocust om ook na het actie moment de spanningsboog te verlengen naar de toekomst.
 

Op verschillende wijze wordt data verzameld waarmee we de doelgroep ook nadien nog kunnen informeren over de voortgang van projecten.

We lichten graag toe hoe we te werk gaan. Een bel 020-6693819 is voldoende!