Evenementen marketing

Strategie -> actie <- reactie

Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren we marketing concepten, evenementen en projecten met als doel mensen, merken en bedrijven in beweging te brengen. Dat kan alleen op maat, want bestaande programma's belichten nooit exact die waarden die u wilt overbrengen. 

In de totale marketingmix neemt evenementen marketing een aparte plaats in. Het uitgezette beleid wordt op het moment dat evenement marketing wordt ingezet echt getoetst op effectiviteit. Bij reguliere evenementen ontbreekt vaak de meetbaarheid, maar omdat het nu echt het beleid representeert geeft dit juist een goed en direct beeld.

Bij bijvoorbeeld grootschalige obesitas projecten in Amsterdam & Rotterdam werkten we nauw samen met verschillende afdelingen van de overheid, gemeentelijke afdelingen, Sadi en scholengemeenschappen. Door haar jarenlange ervaring kon Marie Aubain hier een coördinerende en uitvoerende bijdrage leveren aan het totaal. De uiteindelijke resultaten hebben grote invloed gehad op het regeringsbeleid voor de toekomst, waarin nu veel meer gekeken wordt naar het 'meetbaar maken van alle resultaten' en de langere termijn effecten.

Marie Aubain is ook betrokken imago verbeter projecten van steden om bijvoorbeeld de leefbaarheid te vergroten of het toerisme te promoten.

Meer weten over wat we doen en kunnen? Bel voor een afspraak op 020-6693819.