Kick-off event

Kick-off events volgens Marie Aubain

In een tijd waarin producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, is een duurzame relatie met de klant van doorslaggevend belang voor het succes van organisaties. Het opbouwen en onderhouden van relaties is een continu proces waarin de kick-off als relatie event een belangrijke rol kan spelen.
 

Kick-off events vraagt om strategisch denken. Onze bijdrage aan het succes van uw kick-off event begint met het in kaart brengen van uw uitgangspunten. Wat is de identiteit van uw organisatie? Welke rol speelt u in de markt? Wat zijn uw doelstellingen en uw ambities? Hoe gaat u om met uw verschillende doelgroepen? Welke middelen en media zet u in?

We willen veel van u weten omdat we voor u een effectieve oplossing willen ontwikkelen. Een oplossing die perfect aansluit bij de persoonlijkheid en de ambitie van uw organisatie. Dat kan een eenmalig relatie event op maat zijn, met een intensief voor- en natraject. Maar ook een langlopend programma, compleet met een eventkalender en een gedifferentieerde aanpak voor verschillende (grote én kleine) doelgroepen.
 

Meer informatie over kick-off events?

Heeft u doelstellingen als: verbinden, informeren, inspireren, bedanken, kennis delen, op de kaart zetten, introduceren, kick-off events, openen, netwerken en/of relatiemarketing? Bel dan Marie Aubain voor een inspirerend gesprek op 020-6693819