Mayor Manor

Orginaliteit verbonden met stijl
Mayer Manor is een unieke en spannend herenhuis, gelegen in het midden van een van de oudste delen en in het hart van Amsterdam. 

Een locatie waar een vergadering plotseling kan leiden tot nieuwe inzichten, een smakelijk en inzichtelijke diner wat je dichter bij elkaar brengt. Een unieke hotspot voor een presentatie vol inspiratie, of een inspirerende kick-off of fotoshoot.

Het pand is voorzien van verschillende nostalgische ruimten uit de late 19e en vroege 20e eeuw waar bijzondere en thematische evenementen mogelijk zijn.
 

Begane grond
De Mayer hal is een zaal met een vorstelijk open haard en comfortabele zitplaatsen en een selectie van boeken. Gedurende een presentatie als ontvangst en gedurende een feest als chill-out.

De Monster Hall is omgeven door hoge glazen plafonds en donkere houten vloeren met een oud houten state of the art keuken, voorzien van een scala aan voorzieningen als, verfijnde DJ Boot, geluidsinstallatie, beamer en bioscoopscherm. Door de grandioze open haard, opvallende majestueuze marmeren tafel en ballroom plan is dit de centrale ontmoetingsplaats op de begane grond.
 

Souterrain
Dance till you drop. De ruimte is intiem en voorzien van een geweldige DJ installatie. Aangrenzend is een kleinere ruimte die is ingericht als bar. Het badhuis is alleen toegankelijk bij een kleinere kick-off of presentatie.

Referenties
Playboy, Wella, Baccardi ....

Maximale bezetting evenement 120 personen.
Exclusieve huurprijzen variëren tussen de €1000,- en de €2500,-