Passenger Terminal

Passenger Terminal Amsterdam
Aan de oevers van het IJ in Amsterdam bevind zich een unieke, geheel uit glas opgetrokken, evenementenlocatie "the PTA Amsterdam". De locatie fungeert in het lente en zomerseizoen voornamelijk als aanlegplaats voor de grotere cruise schepen, maar in de herfst en winterseizoen als evenementenlocatie.

Onder het golvende dak, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen. Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement, maar biedt u de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens en behoefte in te vullen en aan te kleden. Van diners tot recepties tot grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten.

De industriele look (glas en staal) maakt het gebouw uniek. Aan de kop van de stad met een perfecte bereikbaarheid en parkeergarage onder het gebouw, praten we over een optimale ligging. Het naastgelegen Möwenpickhotel hanteert aantrekkelijke rates voor overnachtingen en subzalen gedurende congresdagen.

Marie Aubain heeft vele klein- en grootschalige evenementen en congressen in de PTA georganiseerd. Dit heeft als voordeel dat we niet alleen goed de weg kennen in dit immense gebouw, maar ook de weg weten naar de beste en goedkoopste leveranciers en cateraars. We hanteren een uniek systeem waarbij we, naast een fixed fee, netto inkoopprijzen berekenen waardoor we besparingen tot wel 25% behalen op de reguliere bedragen.

Daarnaast is onze organisatie flexibel en en staan we ons voor op onze creativiteit. Iets waar we veel over kunnen zeggen, maar u liever direct kennis mee laten maken. Daag ons uit en ervaar wat we doen. Door ons brede netwerk van creatieven zijn we in staat originele, pakkende en doelgerichte oplossing te bedenken. We denken graag mee en zijn in staat (deel)oplossingen te bedenken en uit te voeren.

Onze Visie

Het zit in onze biologie dat- wanneer we geraakt worden- we dit doorvertellen. Dat weten te raken is nu onze kracht. We vertalen doelstellingen in spraakmakende gebeurtenissen voor opdrachtgevers die buiten de lijntjes durven te kleuren. Evenementen die het waard zijn om te delen, stories worth telling.

Huur (kosten)

  • De drie verschillende ruimten zijn ook separaat te huur. De prijzen variëren tussen minimaal €8,- en maximaal €15,- per persoon. Kosten van eventuele op- en afbouw dagen bedragen 50%

 Capaciteit:

  • Panoramadeck      tot 350   personen      (340m²  )             
  • Promenadedeck    tot 700   personen      (740 m² )    bij mooi weer ook buiten mogelijkheden    
  • Maindeck               tot 3000 personen      (1200m²)

 

Kosten dranken, catering, licht & geluid en aankleding zijn zeer afhankelijk van uw wensen en geschieden derhalve in overleg.

Referenties
VUmc, L'Oréal, Citroën, Wehkamp en vele anderen