Gemeente Utrecht | Stadskantoor

Resultaat

Alle goederen, mobiele keukens, meubilair, techniek met een inhoud van 8 trailers met aanhanger, werden met een kraan getakeld naar de centrale hal, twee verdiepingen hoog.
De uitgebreide veiligheidsvoorschriften noodde tot het realiseren van extra vluchttrappen en een uitgebreid vlucht- en brandplan.

Om 16:00 uur stromen 2100 man binnen, terwijl het buiten stormt en regent. De verlichting, warme dranken en vrolijk welkomst entertainment doet de koude en het ongemak snel vergeten. Het Utrechts koor op de trap zingt de mensen stil. Als zij de trap verlaten blijft 1 man achter: de burgemeester. Zijn korte en krachtige speech sluit hij af met het belang van samenwerken van alle mensen onderling. Om dit verhaal kracht bij te zetten introduceert de burgemeester Allain als samenwerken en netwerk goeroe. Deze acteur maakt samenwerken inzichtelijk met zijn "wol-act" en heeft de zaal binnen 10 minuten helemaal plat. 

Dan is het tijd voor vermaak, eten en drinken. Vredenburg doet een fantastische klus qua catering. Alle soorten gerechten worden snel en vakkundig de mensenmassa door geloodst zodat iedereen voldaan huiswaards gaat. Wij coördineren de afbouw, want de volgende dag om 12:30 uur wordt de nieuwe vloer in de centrale hal gestort.

Referentie

Annemieke Overmans:"Marie Aubain is een zeer creatieve, flexibele en professionele steun en toeverlaat geweest gedurende het gehele proces. De invulling en uitvoer van het evenement verliep 100% vlekkeloos. Bravo, ik zie uit naar een samenwerking bij een volgend evenement."