Tuinfeest organiseren

Tips voor het organiseren van een geslaagd tuinfeest.

Als je tuin heel erg groot is, baken dan een gedeelte af voor je gasten. Niets zo sfeerbedervend als te weinig mensen in een te grote omgeving. Zorg voor een overkapping, ook al is de weersvoorspelling nog zo goed. Een dak of doek voelt warm en sfeervol aan. 


Leg wat sterke gekleurde lampen onder of in een boom of struiken, naar mate de avond vordert verandert de tuin. Uiteraard zijn de aloude fakkels en of kaarsen ook altijd leuk of sfeervol en een lampion of stromlamp zorgt ervoor dat deze niet uitwaart.

Een bar. Maak een "doe het lekker zelf bar" want iedereen vind het leuk om zelf z'n biertje te kunnen tappen. Bij veel gasten raden we je aan om meerdere schenkpunten te maken. Heel eenvoudig door een tinnen teil met ijsblokken (zo groot mogelijk) met flessen drank erin. Aan een tak erboven maak je draden met openers eraan.

Eten. Laat het vooral door iemand doen, want anders ben je alleen maar aan het werk. Zorg voor een stevige hap als de drankinname hoog is, want dan is de behoefte het grootst.

Waar haal je nu de leukste tent en die mooie houten tafel? Die zanger of dat leuke jazzbandje? Marie Aubain weet raad en helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijk tuinfeest.

Bel voor een afspraak met Marie Aubain Events 020-6693819